Onze prijzen

 • L

  Laagseizoen 1 sep - 1 dec

  1-2 personen $ 200 p/n
  3-4 personen $ 226 p/n
  5-6 personen $ 252 p/n
  7-8 personen $ 278 p/n

 • M

  Middenseizoen 1 apr - 1 sep

  1-2 personen $ 236 p/n
  3-4 personen $ 264 p/n
  5-6 personen $ 292 p/n
  7-8 personen $ 320 p/n

 • H

  Hoogseizoen 1 dec - 1 apr

  1-2 personen $ 260 p/n
  3-4 personen $ 290 p/n
  5-6 personen $ 320 p/n
  7-8 personen $ 350 p/n

 • Check direct beschikbaarheid en prijzen bij onze
  beheerders van Sunwise Bonaire

Onze Villa

Stel je eens voor wakker te worden en de zonnige dag te starten met een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Het ontbijt kan genuttigd worden op het balkon of op het ruime pooldeck.

Casa Aurora is een prachtige villa met een grote tropische tuin, een zwembad en een zonneterras. Dit is de perfecte plek om op vakantie te zijn, of je nu gaat duiken, snorkelen of wind- of kitesurfen. Of natuurlijk gewoon genieten van een van de vele andere attracties die Bonaire te bieden heeft. Vanaf het moment dat je aankomt zul je je in Casa Aurora, een villa die is gelegen in Sabadeco, de meest chique wijk van Bonaire, thuis voelen.

De villa is ruim met twee identieke set-ups op twee woonlagen, met twee slaapkamers, een woonkamer en een keuken op elke verdieping. Je kunt het hele huis derhalve huren voor maximaal 8 personen, of gewoon een verdieping met een maximum van 4 gasten. Alle van airconditioning voorziene kamers zijn ruim en hebben ieder hun eigen badkamer. De woonkamers zijn comfortabel met een goed uitgeruste, ruime open keuken. Onze beheerders van Sunwise Bonaire staan tot je beschikking, mocht je iets nodig hebben.

Je kunt de hele dag loungen in en rond het zwembad of een bezoek brengen aan een van de prachtige duikplekken langs de weg richting Karpate en het Gotomeer. Het is slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Kralendijk met aldaar een ruime selectie van supermarkten en restaurants. Voor sightseeing is de omgeving van Casa Aurora perfect: enkele van de meest adembenemende plekken op Bonaire zijn aan deze kant van het eiland te vinden, met inbegrip van de Goto-meer en het nationale park Washington Slagbaai. Het gebied rond de villa is veilig en perfect geschikt om bijvoorbeeld te joggen, wandelen of mountainbiken.

movie